Mızmız - Duygu Ve Düşünce Dergisi #30305029 | CarrefourSA

Mızmız - Duygu Ve Düşünce Dergisi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Mızmız - Duygu ve Düşünce Dergisi

Mavi Mantar Medya Ajansı tarafından aylık olarak çıkarılan Mızmız - Duygu ve Düşünce Dergisi, sizi dünyayı ve fikirleri sorgulamaya davet ediyor. Siz de kendinizi her ay Mızmız - Duygu ve Düşünce Dergisi'nin farklı kalemlerinin yazıları ile ödüllendirebilir, kahve saatlerine yeni bir soluk getirebilirsiniz. 

Mızmız - Duygu ve Düşünce Dergisi, Gani Müjde'den Adnan Özer'e, Şükrü Erbaş'tan Haydar Ergülen'e kadar pek çok tanınan ismi tek bir çatı altında topluyor. Geçmişten gelen düşüncelerin üzerine yenilerini katarak farklı bir bakış açısı oluşturmaya çalışan Mızmız - Duygu ve Düşünce Dergisi, ufkunu genişletmek isteyenlerin beğenisini topluyor. Edebiyat, spor, mizah ve sanat konularını interaktif bir şekilde işleyen Mızmız - Duygu ve Düşünce Dergisi'nde fotoğraf ve video kayıtlarına ulaşmanızı sağlayan karekodlar da yer alıyor. Siz de her zaman çantanızda taşıyabileceğiniz Mızmız - Duygu ve Düşünce Dergisi'ni hemen sepetinize ekleyebilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız