Molfix Ekopaket 5+ Beden 28'li Junior Plus #30004862 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Ekopaket 5+ Beden 28'li Junior Plus

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Bebek dünyasının olmazsa olmazları arasında yerini alan Molfix eko junior plus 5+ numara ile bebeğiniz çok daha rahat, çok daha huzurlu. Bebek bezinde markalaşmış olan ve popülerliğini başarısından alan Molfix ekonomik paketiyle bütçeleri de düşünüyor. Bebeğinizi ise hiç olmadığı kadar mutlu ediyor. Ürün ile beraber gelen 3D teknolojisinin ön plana çıkardığı elastik yapıdaki gövde sisteminin tek ve ilk olması ürünün önemli özelliklerinden biri oluyor. Paraben içermeyen ürün, 13 ila 20 kilo aralığındaki bebekler için uygunluk gösteriyor. Emiciliğinin ekstra düzeye çıkarılarak alıcılarına sunulduğu bu ürün sıvıyı bez içerisine hapsederek cildi çok daha kuru tutuyor böylece miniklerinizde rahatsızlık hissine de neden olmuyor. Elastik gövdesiyle bebeğinizin hareketlerini kısıtlamayan ürün numarası 5 ve üzeri şeklinde karşınıza çıkıyor. O halde sizler de bebeğim en iyisini hak ediyor diyorsanız ürünümüzü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Maxi jumbo- mega paket bölümünden kolaylıkla erişebileceğiniz Molfix eko junior plus 5+ numara içerisinde 30 tane bez yer alıyor. Miniklerinizin hassas ciltleri için uygun olarak tasarlanan bu ürünle sizler de bebeğinizi tanıştırmak isterseniz acele edin.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız