Molfix Pure&Soft Jumbo Bez Junior 22'li #30252607 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Pure&Soft Jumbo Bez Junior 22'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Güvenle kullanmanız için siz annelerden ilham aldık, Molfix Pure& Soft’un malzemelerini dilediğiniz saflığa ulaşmak için titizlikle seçtik ve istemediğiniz şeyleri koymadık: %0 parfüm, %0 boya, %0 klor, %0 paraben, %0 nonilfenol
- Elastik Yan Bantlar: Hem Bebeğinizin göbeğini rahat ettirir hem de en iyi şekilde sarar.
- Sızdırmaz Elastik Bariyerler: Bacak kısmındaki elastik yan bariyer malzemesi yandan sızdırmaya karşı güvenlik sağlar.
- Elastik Gövde Sistemi: Elastik Gövde Sistemi sayesinde, sadece yan bantları değil gövdesi de elastiktir. Sıvıyı emerken beton gibi sertleşmez, sarkmaz ve formunu korur, bebekler Molfix ile rahat rahat hareket eder. Hareket özgürlüğü sağlar.
- Islandığında renk değiştiren (sarıdan maviye) gösterge sayesinde, bezinin ıslandığını anlamaya çalışmaya gerek kalmaz, bez değişim zamanını anında anlayabilirsiniz.
- Alman Dermatest Enstitüsü onaylıdır. 
Dalgalı forma sahip üst yüzeyi sayesinde, düz üst yüzeye sahip beze göre cilde %40 daha az temas eder. Böylece, hava akımını kolaylaştırır ve bebeğin cildinin rahat bir nefes almasını sağlar. 
Molfix Pure&Soft, bebeğinizin hem bugününü, hem de yarınını düşünür. Doğaya atık bırakmadan ve çevreye zarar vermeden üretilir.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız