Molfix Süper Fırsat Paketi 4+ Beden 68'li Maxi Plus #30110499 | CarrefourSA
Marka: MOLFIX

Molfix Süper Fırsat Paketi 4+ Beden 68'li Maxi Plus

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 

Bebeklerin sağlıklı ve huzurlu bir gün geçirmesi için bebek bezi kullanımına dikkat edilmesi gerekirken, Molfix markasını sağladığı üstün teknoloji ile birlikte çok kaliteli ürünler tercih edilebilir. Molfix markasının son teknoloji ile birlikte elastik gövde sistemi kullanımı sergilediği Molfix Süper Fırsat Paketi 4+ Beden 68'li Maxi Plus ürünü, 3D teknolojisinin katkısıyla birlikte 9-16 kilogram arasındaki bebeklerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Molfix ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Bebek Dünyası reyonu içerisinde Bebek Bezleri ve Islak Mendiller bölümünde ulaşabileceğiniz Molfix Süper Fırsat Paketi Maxi Plus 4+ Numara ürünü, ekstra emici formülü ile birlikte bebeklerinizin altında hiç bir ıslaklık bırakmadan konforlu bir kullanım oluşturuyor. Esnek yan bantları sayesinde rahatlık ve hareket imkanı oluşturan bu ürün, iki katlı süper emici yapısı ile birlikte anneler için çok rahat bir sonuç sağlıyor. Mutlu geceler yaşaması için nefes alan dış yüzeyi ile birlikte çok daha yumuşak ve anatomik yapısı inceltilmiş bir ürün sağlayan bu bebek bezi, cilt ile dost bir yapıya sahip olarak tahriş ve alerji oluşturmuyor.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız