Murcot Mandalina kg #30113641 | CarrefourSA

Murcot Mandalina kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Mandalina Murcott

Doğal ve sağlıklı sebzeler ve meyveler tüketmek istiyorsanız, özellikle C vitamini deposu olarak mandalina gibi meyve ve sebzelerde organik ve doğal bir özellik istiyorsanız, mandalina seçenekleri için çok özel bir tür tercihi yapabilirsiniz. Bu özel tür tercihinde Mandalina W.Murcott ürünleri sizin için en lezzetli ve sağlıklı türlerden birini oluşturacaktır. Mandalina ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman taze şekilde bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Organik Meyve ve Sebzeler bölümü içerisinde ulaşabileceğiniz Mandalina W.Murcott ürünü, son yıllarda en çok tercih edilen mandalina çeşitlerinden biri olarak ülkemiz topraklarında da yetiştirilmeye başlanmış ve fidan aşılaması yoğun bir şekilde artış gösteren ürünlerden birini oluşturmaktadır. Son yıllarda yurtiçi pazarında pürüzsüz bir kabuğa sahip olduğu, parlak koyu ve turuncu bir cilt rengi bulunması, bal gibi tatlı olması ve çok güzel bir aromaya sahip olması nedeniyle sıklıkla tercih edilen bu ürünü çok lezzetli bir şekilde tüketebilirsiniz. Kabuğu çok kolay bir şekilde soyulan ve meyve yoğunluğu çok güçlü olan bu ürün, Ocak ve Şubat aylarında hasat edilirken, çok kıymetli bir seçenek oluşturuyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız