Myro Lastik Parlatıcı 500 ml #30116991 | CarrefourSA
Marka: MYRO

Myro Lastik Parlatıcı 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Myro Lastik Parlatıcı 500 ml, çevre koşullarından olumsuz etkilenen lastikleri koruma altına alarak parlamalarını ve tozlardan korunmalarını engeller. Araç lastikleri, bisiklet lastikleri, motosiklet lastikleri, elektrikli bisiklet lastikleri gibi çok sayıda araç lastiği için uygun olan lastik parlatıcı, sprey formatında tasarlanmıştır. Ürün, fısfıs başlığı aracılığıyla kolay ve pratik bir şekilde araç lastiklerine uygulanabilir. Araçların lastik renklerini ön plana çıkaran ve lastik dokusunu iyileştirme özelliği olan parlatıcı sıvı, lastiklerin ağır sürüş koşulları sırasında yağış, topraklanma, tozlanma gibi durumlardan korur. Belirli periyotlarla araç lastiklerine uygulanan ürün, bakım ve diğer kategorisindedir. 

Lastik Parlatıcı Nasıl Uygulanır? 

Lastik parlatıcı uygulamadan önce, lastiklerin temizlik işlemi gerçekleştirilmiş olmalıdır. Ardından sprey formatında tasarlanmış olan ürün, yeterli miktarda lastik yüzeyine püskürtülmelidir. Lastik parlatıcı ürünlerin sünger yardımıyla uygulanması, üründen alınan verimi artıran bir unsurdur. Bez yardımıyla uygulama yapıldığında, parlatıcı sıvı bezler tarafından çekilebilir. Geniş boyutlu süngerler yardımıyla ve yumuşak dairesel hareketlerle lastiklerin yan yüzeyine ve açıkta kalan dişli bölümlerine uygulama yapılabilir. Araç lastiğinin üzerinde 5 gün aktif kalabilen ürünü hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 30116991

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız