Nergiz Balkon 50 K.Yeşil #30271999 | CarrefourSA
Marka: SENTURK

Nergiz Balkon 50 K.Yeşil

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Nergiz Balkon 50 K.Yeşil

Balkonunuzda yetiştirdiğiniz bitkilerle yemek ve salatalarınıza yeni tatlar katmaya ne dersiniz? Nane, fesleğen ve kekik gibi pek çok aromatik bitkiyi yetiştirebileceğiniz Nergiz Balkon 50 Koyu Yeşil Saksı ile siz de birbirinden güzel tariflerinize doğal ve lezzetli dokunuşlar yapabilirsiniz.

50 cm uzunluğunda dikdörtgen formuna sahip olan Nergiz Balkon 50 Koyu Yeşil Saksı, yayılıcı gelişim gösteren kısa kök yapısına sahip bitkiler için uygun bir alan sunar. Estetik zevkinizi ortaya koyabileceğiniz sukulent aranjmanları yapmanız ve rengarenk çiçekler yetiştirmeniz için de elverişli olan Nergiz Balkon 50 Koyu Yeşil Saksı, balkonunuza hoş bir esinti getirir. Koyu yeşil rengiyle doğada bulunan binbir renk tonunu hatırlatan Nergiz Balkon Saksısı, içerisinde yer alan süzgeçli aparatla fazla suyun dip kısımda birikmesini sağlayarak bitkinizin köklerini fazla nemden korur. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız