Nergiz Balkon 50 Kahve #30271998 | CarrefourSA
Marka: SENTURK

Nergiz Balkon 50 Kahve

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Nergiz Balkon 50 Kahve

Siz de balkonunuzda birbirinden güzel çiçekler ve çeşitli tariflerinizde kullanabileceğiniz aromatik bitkiler yetiştirmek ister misiniz? Pek çok türde bitki yetiştirmek için uygun boyutlara sahip olan Nergiz Balkon 50 Kahve ile bu isteğinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

50 cm boyundaki uzun tasarımıyla yayılıcı kök ve gövde yapısına sahip bitkiler için ideal olan Nergiz Balkon 50 Kahve, toprağı anımsatan kahverengi tonu ve şık görünümüyle balkonunuza güzel bir hava katar. Nergiz Balkon 50 Kahve'yi cam önüne koyarak veya saksı askılarıyla balkon demirine asarak kullanabilirsiniz.

Saksı dibinde yer alan delikli tabak sayesinde sulama suyunun fazlasının saksının dibine süzülmesini sağlayarak toprağın nem oranını dengede tutan Nergiz Balkon 50 Kahve bitkinizin köklerini fazla nemden korur. Bu sayede sağlıklı kök ve gövde yapısına sahip bitkiler yetiştirmenize yardımcı olur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız