Nexcare Çift Taraflı Canlandırıcı Kese #30077865 | CarrefourSA
Marka: NEXCARE

Nexcare Çift Taraflı Canlandırıcı Kese

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Nexcare Body çift taraflı canlandırıcı kese bir yanı sünger diğer yanı kese olmak üzere hem günlük kullanım hem de keselenme ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar. Mavi kese tarafı ile cildinizi ölü derilerden arındırarak canlılık kazandırabilirsiniz. Pembe yumuşak sünger kısmını ise sabunlanmak amacıyla kullanabilirsiniz. Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından ve CarrefourSA internet sitesinden temin edebilirsiniz.

Kese yapmanın faydaların biri öncelikle vücutta akne oluşmasını engeller. Eğer cildiniz yağlı ise kese sayesinde yağ salgısından arınır ve cildinizin yağlanmasının önüne geçer. Keselenmek, kan dolaşımını hızlandırır ve hücrelerin çoğalıp, yenilenmesine yardımcı olur. Cildinizdeki ölü deriyi atar ve böylece vücudunuzun rahatlamasına ve gevşemesine yardımcı olur. Stresi atar. Yenilenen hücreler sayesinde bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. Vücut sağlığı açısından oldukça yararlıdır. Selülit giderici etkisi vardır. Özellikle selüliti olanlar, selülitli bölgelerine düzenli keseleme yaptığında selülitlerinden kurtulur. Bunun yanında pürüzsüz bacaklara kavuşurlar. Gözeneklerin açılması durumunda vücudunuz rahat bir nefes alır ve cildiniz her zaman taze ve diri görünür.

Nexcare, 3M'nin kişisel sağlık markasıdır. Marka, yapışkanlı bandaj ve ilk yardım pazarında Johnson & Johnson's Band-Aid markasıyla rekabet ediyor. Marka ayrıca bandaj, gazlı bez, cerrahi bant, soğuk algınlığı tedavisi ve sıvı bandaj ürünleri gibi benzer ürünler de satıyor. Marka, ürünlerin dayanıklılığını göstermek için yaşlı bir dublör kadın olan Nexcare Nana adlı maskotu kullanmıştır. 2017 yılında ABD Yüzme'nin resmi tedarikçisi oldular.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız