Nut's All Nuts'All Keçiboynuzlu Yer Fıstığı Ezmesi 280 Gr #30262034 | CarrefourSA
Marka: NUT'S ALL

Nut's All Nuts'All Keçiboynuzlu Yer Fıstığı Ezmesi 280 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

 İÇİNDEKİLER: % 88 Yer fıstığı, %12 Keçiboynuzu özü.

 ALERJEN BİLGİSİ: Yer fıstığı içerir. Eser miktarda fındık içerebilir.

 ÜRÜN ÖZEL BİLGİSİ: Ürün üzerinde yağ ayrışması doğaldır. Tüketmeden önce karıştırınız.  Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz. Türk Gıda Kodeksine uygun üretilmiştir.

🥜 TAMAMEN DOĞAL VE KATKISIZ: Nuts’all keçiboynuzlu yer fıstığı ezmesi, yüksek kalitedeki yer fıstığı ve keçiboynuzun kimyasal işleme tabi tutulmadan ve en doğal yöntemler kullanılarak ezilmesiyle elde edilir. Lif ve protein kaynağı olan yer fıstıklarının en doğal halini, besin değeri kaybolmadan sofranıza kadar getiriyoruz. Başta kahvaltı olmak üzere her öğün tüketebileceğiniz ürünlerimiz, hiçbir şekilde palm yağı, kıvam attırıcı, koruyucu, şeker ilavesi veya tatlandırıcı içermez.

🥜 PROTEİN DEPOSU: Düzenli olarak egzersiz yapanlar için beslenme listelerinin başında gelen Nuts’all keçiboynuzlu yer fıstığı ezmesi tam bir protein deposudur.100 gramında 27 gram protein barındırmasının yanı sıra içeriğinde bulunan aminoasit ve yüksek lif oranı sayesinde sporcuların kas kütlelerinin artırımına ve onarımına yardımcı, güçlü bir takviye besin kaynağıdır.

 🥜 ENERJİ KAYNAĞI: Zengin protein ve yağ kaynağı olan Nuts’all keçiboynuzlu yer fıstığı ezmesi, aynı zamanda sağlıklı bir enerji kaynağıdır. Yoğun fiziksel aktivitelerinizin olduğu günlerde enerjik ve dinç olabilmek için gerekli enerji miktarını sağlar. Modern ve kullanışlı cam kavanozları sayesinde; tüm öğünlerinizde, spor öncesi ve sonrasında, ofiste/işyerinizde, okulda size ve çocuklarınıza eşlik edecek.

🥜 SAĞLIK DOSTU LEZZET: Besin değeri açısından zengin olmasının yanı sıra vücudun ihtiyacı olan, özellikle kalbe iyi gelen doymamış sağlıklı yağları da bünyesinde barındırır. Sahip olduğu zengin lif oranı sayesinde açlık hissini bastırırak uzun süre tok tutar ve kilo verme hedefinize ulaşmada yardımcı olur.

🥜 GLUTENSİZ VE VEGAN: Nuts’all keçiboynuzlu yer fıstığı ezmesi, glutensiz içeriği sayesinde sindirimi gayet kolaydır. Hayvansal ürün/bileşenler içermemesinin yanı sıra besleyici yapısıyla vegan ve ketojenik diyetin bir parçası olarak kullanılır. Damak tadınıza hitap edecek lezzetiyle mutfağınızda yapacağınız birçok sağlıklı ürünün başrol oyuncusu olacaktır.

🥜TARİFLERİNİZİ BİR ÜST SEVİYEYE ÇIKARTIN: Nuts’all keçiboynuzlu fıstık ezmesi, sağlıklı ve besleyici olmakla beraber son derece de lezzetlidir. Kahvaltılık yulaf ezmesine, smoothie'lere, protein karışımlarına, kurabiye tariflerine, enerji barlarına veya protein toplarına keçiboynuzlu fıstık ezmesi ekleyerek damak tadınıza hitap edecek yeni lezzetler yaratabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız