Okey O.K. Hisset 20'li #30043400 | CarrefourSA
Marka: OKEY

Okey O.K. Hisset 20'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Son 12 adet
384,90 TL

19,25 TL / Adet

adet
"Okey Hisset 20'li

Sağlıklı bir cinsel hayat ve zevkli bir birliktelik için tercih edilen Okey Hisset 20'li CarrefourSA reyonlarının prezervatifler bölümünde yer alıyor. İnce ve kayganlaştırıcılı kondom birlikteliğinizi renklendirerek partnerinizin ve sizin özel anlarınızda daha fazla keyif almanızı sağlıyor. Lateks kauçuktan üretilen ürün küçük tek kullanımlık kayganlaştırıcılı paketler içerisinde yer alıyor. Pakette bekleyen lateks kauçuğun rahatsız edici kokmamasını sağlayan çilek kokusu sayesinde paketi açtığınızda hoş bir koku yayılıyor.
Pembe renge sahip kondomu cinsel birleşme başladığı andan itibaren kullanım talimatlarına uygun bir şekilde kullanırsanız daha yüksek oranda cinsel yolla bulaşabilecek hastalıklardan ve istenmeyen gebelikten korunursunuz. İnce yapıya sahip prezervatifi kullanırken keskin ve sivri cisimlere yaklaştırmamalısınız. Rezervuar uçlu prezervatife, kondom yüzeyine uygulanabilirliği kanıtlanmış kayganlaştırıcı ürünler dışında hiçbir krem, losyon veya yağ uygulamayınız. Uyguladığınız ürün kondomun yırtılmasına sebep olabilir ve istediğiniz performansı gösteremeyebilir.
Ekonomik çoklu paketinde satışa sunulan ürünü güneş ışınlarından koruyunuz. Serin ve kuru yerde saklamaya özen gösteriniz. Güvenli ve kullanım talimatlarına uygun şekilde kullandığınızda yüksek oranda koruma sağlayan kondom, ince, hoş kokulu ve zevki arttıran tasarımı sayesinde birleşme esnasında daha fazla zevk almanızı sağlıyor. İnce formlu aromalı prezervatifi denemek isterseniz hemen sepetinize ekleyebilir istediğiniz sayıda ürünü kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 387450
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız