Bingo 4lt Sıvı Bakım Siyah #30022327 | CarrefourSA
Marka: BINGO

Bingo 4lt Sıvı Bakım Siyah

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
239,50 TL


Siyah giysiler için özel olarak hazırlanan Bingo 4lt Sıvı Bakım Siyah, Yumuşatıcılar reyonundan şık giyinen bireylerin dikkatine sunuluyor. Siyah giysiler vazgeçilmez bir klasik haline gelirken, yıkanmaları da ayrı bir özen istiyor. Bingo özel formülüyle, bir yandan giysilerin yıkanırken renklerini kaybetmelerini ve renklerin başka çamaşırlara geçmesini önlüyor, diğer yandan da kıyafetlerin kendi orijinal renklerini sabitliyor. Böylece koyu renkli giysiler ilk günkü renklerini muhafaza ediyor.
Ürünü kullanarak, abiyelerinizi soluklaştırmadan ya da renklerini diğer çamaşırlara transfer etmeden yıkayabilirsiniz. Dolayısıyla, çamaşır yıkarken başa gelebilecek iki rahatsızlık veren durumu da bertaraf edebilirsiniz. Renklerini kaybetmeyen şık kıyafetlerinizi giyerken deterjanınızın sizlere sunduğu keyfi çıkartabilirsiniz. Başkaları soluk renkli koyu renkli giysileriyle gezerken, kullandığınız ürünün farkını üzerinizde taşıyabilirsiniz.
Çamaşırlarınızın rengini kaybetmemesi için; yıkarken, koyu renkli giysileri ters çevirmeyi ve düşük sıcaklıkta yıkamayı unutmamanız ve kuruturken doğrudan gelen güneş ışınları altına koymamanız tavsiye ediliyor. Siyah giysilerin, çamaşır makinesinde koyu renkli giysilerle birlikte yıkanması tavsiye ediliyor. Giysilerinizi ilk günkü ışıltısıyla giymek için, özel üretilen ürünü hemen sepete atabilir, kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız