Oreo Double Stuff 170 Gr #30169560 | CarrefourSA
Marka: OREO

Oreo Double Stuff 170 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
90,00 TL

adet
Oreo Double Stuff 170 g

Leziz tadı ile artık en ekonomik pakete sığmış Oreo Double Stuff 170 g raflarda sizi bekliyor.

Yoğun ve kıtır kıtır çikolata tadında bisküvisi ve taptaze, leziz, bol sütlü kremanın birleşimi olan Oreo Double Stuff 170 g ekonomik paketi ile raflarda yerini aldı.

Büyük paketinin içinde bulunan ayrı ambalajlı yapısı sayesinde açtığınızda ayrı ayrı tüketebileceğiniz bir şekle sahiptir. Özel ambalajlama tekniği sayesinde nem almayan ve her daim tazeliğini koruyan bisküvinizi istediğiniz yerde istediğiniz zaman yiyebilirsiniz. Ayrı paketleri ile ister çantanıza, ister iş yerinizde çekmecenize atın. Yemek yiyemediğiniz anlarda ya da atıştırmalık bir şeyler istediğinizde hemen çıkartıp Oreo bisküvileri ile anı mutlu ve lezzetli kılabilirsiniz.

Oreo bisküvisini, kullanabileceğiniz türlü türlü tatlı ve pasta tarifleri yaratabileceğiniz gibi öğleden sonra çayınıza da ek yapabilirsiniz.

Oreo bisküvisini, marketlerinizden kolayca almanız mümkün. Ekonomik paketleri ve tekli paketleri ile en uygun fiyatlar ile raflarda bulunurlar. Gıda ve yemek malzemeleri bölümünde bulunan sandviç bisküviler reyonunda bulunan bisküviniz her an ağzınızı tatlandırmak için hazır bekliyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız