Pakmaya Çikolatalı Fındıklı Puding #30054818 | CarrefourSA
Marka: PAKMAYA

Pakmaya Çikolatalı Fındıklı Puding

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
21,90 TL 17,52 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Çikolatanın ve fındığın mükemmel buluşmasına Pakmaya Çikolatalı Fındıklı Puding 118 G ile tanık olun! Renkli ambalajında beğeniye sunulan ürün, pratik şekilde tatlı yapmak isteyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. İdeal ölçüsü ve fındık aromalı karışımı sayesinde tam kıvamında, harika bir lezzet ortaya çıkartıyor. 

Çikolata Krizlerine Bire Bir

Aniden gelen çikolata krizlerinize Pakmaya fındıklı pudingle kolayca son verebileceksiniz. Yoğun çikolata aroması veren ürün, aynı zamanda hafif bir tatlı alternatifi arayanlar için de oldukça ideal bir seçenek. Sütle veya suyla hazırlanabilen puding lezzetini, mevsim meyveleriyle renklendirerek diyet dönemlerinizde de tüketebilirsiniz. Dilerseniz Hindistan cevizi, fındık ve ceviz parçalarıyla süsleyerek buzdolabında saklayabilir ve çocuklarınıza küçük, tatlı sürprizler hazırlayabilirsiniz.  

Tariflerinizi Renklendirin ve Lezzetlendirin

Pakmaya puding'i sade olarak tüketebileceğiniz gibi farklı tatlı tariflerinde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Magnolia, büskivili pasta veya puding topları gibi yaratıcı tariflere ekleyerek ve harika lezzetler hazırlayarak hem misafirlerinizi hem de sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 

Pratik şekilde hazırlanabilen 4 porsiyonluk puding'i, CarrefourSA Unlu Mamuller ve Tatlılar reyonundan sepetinize ekleyerek satın alabilir ve dilediğiniz an sevdiklerinize, ailenize veya evinize gelen konuklarınıza lezzetli bir tatlı ikramı yapabilirsiniz. 

30054818 

İçindekiler Bilgisi
Seker, mısır nisastası, kakao tozu, bitter çikolata tozu (%1,2)(seker, kakao yagı, kakao kitlesi), öğütülmüş fındık içi (%0,5), aroma verici, sofra tuzu.

Alerjen Bileşenler
Eser miktarda Antep fıstığı, badem, gluten, soya ürünü ve süt ürünü içerebilir.

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
As Gıda Üretim ve Pazarlama A.Ş GAYRETTEPE MAH. SEMT PROF.DR.BÜLENT TARCAN CAD.5/1 Beşiktaş/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-41-K-002446

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 131
Enerji (kj) 551
Yağ (g) 3
Karbonhidrat (g) 22.8
Protein (g) 3.1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız