Pakmaya Sütlü Parça Çikolata 70 G #30121969 | CarrefourSA
Marka: PAKMAYA

Pakmaya Sütlü Parça Çikolata 70 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
51,45 TL 41,16 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Mutfakların ve damakların vazgeçilmezi olan sütlü çikolataya ulaşmak artık Pakmaya Sütlü Parça Çikolata 75 g paketiyle hem daha kolay hem de oldukça lezzetli. Şeker, kakao ve süt tozu gibi maddelerden oluşan sütlü parça çikolata tatlı tariflerinize ayrı bir lezzet katıyor.

Pakmaya Çikolata, pasta çeşitleri, kekler, bisküvi çeşitleri ve dondurmalarda gerçek çikolata lezzeti veriyor. Yapısı sayesinde matlaşma ya da beyazlaşma yapmıyor. Üst süslemede kullanıldığında ürünün çekiciliğini artırmanızı sağlarken ideal kıvamıyla tariflerinizi hazırlarken işinizi kolaylaştırıyor. Pakmaya, sütlü çikolata ile damak tadının vazgeçilmezi oluyor.

Hem Leziz Hem Pratik

Pakmaya Sütlü Parça Çikolata isterseniz pasta, kek ya da kurabiye yaparken kullanabileceğiniz bir ürün. Dilerseniz tatlılarınızı süslerken kullanabilir dilerseniz tariflerinizin içine katarak da kullanabilirsiniz. Herhangi bir pişirme işlemi gerçekleştirmeden kullanabilirsiniz. 15-20 derece sıcaklıkta, serin ve kuru bir yerde, kokudan ve direkt olarak ışıktan uzakta muhafaza edebilirsiniz.

Pasta malzemeleri reyonunda bulabileceğiniz Pakmaya Çikolata ürünü hem pratik hem lezzetli oluşu ile misafirlerinize, ailenize ya da sevdiklerinize leziz tarifler yapmanızı sağlıyor. Mükemmel sofralar kurmanızda yardımcı olmak için müşterilerini bekliyor. 

30121969 

İçindekiler Bilgisi
Şeker, kakao kitlesi, tam yağlı süt tozu, kakao yağı, dekstroz, peyniraltı suyu tozu, kakao tozu, emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma verici (vanilin), parlatıcı (gam arabik)

Alerjen Bileşenler
Süt.Eser miktarda fındık, Antep fıstığı, badem ve gluten içerebilir.

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Benmari usulü eritme önerilmez

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
AS GIDA ÜRETİM VE PAZARLAMA A.Ş.-Prof. Dr. Bülent Tarcan Cad. No.5 Engin Pak İş Merkezi 34349 Gayrettepe-İstanbul BEŞİKTAŞ / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-013224

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 528
Enerji (kj) 2208
Yağ (g) 28.5
Doymuş Yağ(g) 16.9
Karbonhidrat (g) 59.8
Şekerler (g) 47.9
Lif(g) 2.8
Protein (g) 6.8
Tuz(g) 0.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız