Papağan Altın Meyveler İç Tatlı Bedem İçi 145 g #30097042 | CarrefourSA

Papağan Altın Meyveler İç Tatlı Bedem İçi 145 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Papağan Altın Meyveler İç Tatlı Bedem İçi

CarrefourSA Badem ve Ceviz reyonunda sizlere sunulan Papağan Altın Meyveler İç Tatlı Badem İçi hep taze kalsın diye kilitli ambalaj kullanılıyor. Böylece ürün doğru ortamda saklanmış oluyor ve uzun süre açıkta beklemeyeceği için aflatoksin oluşumu meydana gelmiyor. Katkı maddesi kullanılmadan üretilen ve oksijenden arındırılmış koruyucu pakete yerleştirilen ürünü, dilerseniz kapağı vakumlu cam kavanoz içerisinde, serin ve ışık görmeyen bir ortamda da muhafaza edebilirsiniz. Üretiminin her aşaması sıkı bir kontrol mekanizması ile denetlenen ürün için birinci sınıf mahsul kullanılıyor.
Hem yetişkinlerin hem de çocukların düzenli olarak tüketmesi gereken iç badem, beyin ve sinir gelişimine yardımcı bitkisel proteini yüksek miktarda içeriyor. İçeriğindeki yağlar sayesinde uzun süreli tokluk hissi sağlayan ürün, kilo vermeye yardımcı oluyor. Günlük magnezyum ihtiyacının yarıya yakınını, bakır ihtiyacının ise bir bölümünü karşılayan üründen günlük olarak yarım çay bardağı tüketilmesi tavsiye ediliyor. Tek başına veya kuru meyveler ve diğer kuruyemişler ile karıştırarak tüketebileceğiniz ürünün 100 gramında 597 kcal enerji bulunuyor. Sağlıklı bir yaşam için gerekli besin öğelerini içeren, lezzetli tatlı badem içini hemen sepetinize ekleyin.
Ürün Kodu: 47071
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız