Papağan Ayçekirdeği 180 g #30063789 | CarrefourSA
Marka: PAPAGAN

Papağan Ayçekirdeği 180 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30063789 - Fax Sıvı Sabun 2 lt Okyanus Ferahlığı

Kolay açılabilir ve rahat dökülebilir kutusuyla Fax Okyanus Ferahlığı Sıvı Sabun, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

2 litrelik kutusu ile satışa sunulan ve reyonlardaki yerini alan Faz Sıvı Sabun, okyanus ferahlığı kokusuyla da siz tüketicilerimizin takdirini kazandı ve kazanacak. Gliserinli özel bir formülden oluşan bu ürün, elleri yumuşak yapar, birbirinden farklı renk ve kokularla da keyifli kullanım sağlar. Fax sıvı sabunları, 37 yıldır tüm aile bireylerinin kullanımına uygun ve güvenilir bir ürün topluluğu olarak bilinmektedir. Ürünlerin dünya standartlarında formül ve ambalaj kalitesine sahip olmalarının yanında aynı zamanda uygun fiyat alternatifleri sunmaları, markanın ailesi için en doğru seçimi yapmak isteyen bireylerin ilk tercihi olmasını sağlamıştır.

CarrefourSA’nın Kişisel Bakım reyonlarının Likit Sabun ve Yedek bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Fax markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan okyanus ferahlığı kokulu sıvı sabun ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız