Papağan Ceviz 120 g #30053418 | CarrefourSA
Marka: PAPAGAN

Papağan Ceviz 120 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Papagan Ceviz 110g

CarrefourSA mağazalarında badem ve ceviz reyonunda bulacağınız Papağan Ceviz 110 g ile kendinize ve ailenize hem lezzetli hem de sağlıklı bir atıştırmalık sunabilirsiniz. Lezzetiyle alışkanlık yapan ceviz içeriğindeki B ve E vitaminleri ile sağlığınızı da korur.
Uzun süre tok tutma özelliği bulunan cevizi isterseniz tek başına kuruyemiş olarak tüketebilirsiniz. Sağlıklı bir atıştırmalık alternatifi sunan Papağan ceviz ayrıca yemeklerde, salatalarda, keklerde ve tatlılarda da kullanılabilir. Misafirlerinize sunacağınız ev yapımı baklavanın fark yaratması için Papağan cevizi gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. İçindeki yüksek Omega ve protein ile dikkat çeken ceviz, kemikleri kuvvetlendirir ve dişleri güçlendirir. Bu özelliği sayesinde özellikle büyüme çağındaki çocukların beslenme çantasında mutlaka yer alması gereken bir ürün. İçindeki vitaminler sebebiyle yorgunluğa da iyi gelen Papağan ceviz düzenli spor yapanların da vazgeçilmezi olmaya aday.
110 gramlık paketlerde sunulan Papağan cevizi iş yerine, okula veya arkadaşlarınızla buluşmaya giderken çantanızda tutabilir, günün her anında keyifle tüketebilirsiniz. Özel üretilmiş sağlıklı ambalajı sayesinde ilk günkü tazeliğini koruyan Papağan cevizi kolayca sepetinize ekleyebilir, hemen satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 288253
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız