Papağan Fındık İçi 180 g #30090525 | CarrefourSA
Marka: PAPAGAN

Papağan Fındık İçi 180 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
 Papağan fındık içi her gün tüketilmesi tavsiye edilen lezzetli bir besin olan fındığı sizlere sunuyor. Papağan fındık içinin paketinin koruyuculuğu sayesinde tazeliğini uzun süre korur. Harika tadıyla keklere ve pastalara enfes bir tat katar. Papağan fındık içi 140 g CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda!

Fındık ülkemizde Karadeniz bölgesinde bolca yetiştirilir. Cinsel isteksizliğe iyi gelmesi, saçların çabuk uzamasına yardım etmesi, hamilelik döneminde yarar sağlaması fındığın faydaları arasındadır. Fındık bol miktarda yararlı yağlar ve nişasta barındırır. Demir, potasyum, kalsiyum ve magnezyumun yanı sıra çinko bakımından da zengindir. Ayrıca içeriğinde E vitamini ile protein, Omega 3 barındırmaktadır.

Papağan Kuruyemiş, bugün Türkiye’nin en önde gelen kuruyemiş ve kuru meyve markalarından biri olarak faaliyet göstermektedir. Türkiye ihtiyacının önemli bölümünü karşılayan lider bir kuruluş olarak öne çıkan marka, 1970’li yılların başında küçük bir aile işletmesi olarak kurulmuş ve istikrarlı bir büyüme grafiğiyle bugünlere gelmiştir. O dönemde İstanbul’da küçük bir atölyede faaliyet gösteren firma, üretimini daha sonra Tekirdağ Ergene’de kurulan modern fabrikasına taşımıştır. Papağan Kuruyemiş, bugün Ergene’deki tesislerinde üretimini hijyen, sağlık ve kalite standartları doğrultusunda Avrupa normlarına uygun ISO 9001:2000 ve HACCP Uluslararası Gıda Güvenlik Sistemi kurallarına göre gerçekleştirmektedir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız