Papağan Kabak Çekirdeği 130 g #30090639 | CarrefourSA
Marka: PAPAGAN

Papağan Kabak Çekirdeği 130 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Papagan Kabak Cekirdegi 200 g

CarrefourSA Çekirdekler reyonunda bulunan ve ambalajı sayesinde her zaman taze kalan Papağan Kabak Çekirdeği 200 g zengin mineral içeriği ile ön plana çıkıyor. Ürünün bir bardağı, günlük çinko ve demir ihtiyacınızın tamamını, yarım bardağı ise magnezyum ihtiyacınızın tamamını karşılıyor. Üründe bol miktarda B15 vitamini ile Omega 3 ve Omega 6 yağ asitleri bulunduruyor. Bu sayede hormon dengesi, beyin fonksiyonları ve cilt sağlığı için olumlu etkileri olan kuru yemişin içerisindeki çinko, bağışıklık sisteminin güçlenmesine katkı sağlıyor. Fosfor sayesinde kemik ve diş sağlığı için faydalı olan ürünün yağındaki phytosterin maddesi kolesterolü dengelemeye yardımcı oluyor.
Diyet lifleri sayesinde sindirim sistemini düzenleyen ve tokluk hissi sağlayan kabak çekirdeğinin 100 gramında 489 kcal enerji bulunuyor. Ambalajı açıldıktan sonra hava ile temasını keserek, kuru ve serin bir ortamda muhafaza edebileceğiniz ürün, oksijenden arındırılarak paketleniyor. Bu sayede raf ömrü uzayan ürünün içerisinde koruyucu katkı maddesi yer almıyor. Tercihinize göre sade veya diğer çerezler ile karıştırarak tüketebileceğiniz çekirdek, kavrulmuş olarak sizlere sunuluyor.
Sevdiklerinizle sohbet ederken veya televizyon izlerken tüketebileceğiniz kabak çekirdeğini hemen sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 42875
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız