Papia 6 Kat 6'lı Tuvalet Kağıdı #30018691 | CarrefourSA
Marka: PAPIA

Papia 6 Kat 6'lı Tuvalet Kağıdı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
PAPİA DELUXE TUVALET KÂĞIDI 6LI 6KAT

Papia Deluxe Tuvalet Kâğıdı 6lı 6kat konfor ve kaliteden vazgeçmeyenlerin tercihi tuvalet kâğıdıdır. Çift taraflı olarak kullanılabilmesi sayesinde kullanım rahatlığı sunar. Altı katlı, yumuşak yapısı ile konforlu temizlik sağlar. Tek yaprak ile başka ürünlere göre çok daha fazla temizlik sağlayabilirsiniz. Altı rulodan oluşan paketi bu özelliği ile uzun kullanım sunar. CarrefourSA kişisel bakım ürünleri reyonlarında bulabileceğiniz tuvalet kâğıtları ile konfor ve ekonomi sağlayabilirsiniz.

Papia Deluxe Tuvalet Kâğıdı 6lı 6kat Papia markasının Deluxe serisi ile sunulmaktadır. B-Side teknolojisine sahip olan tuvalet kâğıtlarının iki tarafını da aynı rahatlık ve yumuşaklık ile kullanabilirsiniz. Altı katlı olması sayesinde tuvalet kâğıtlarınız çok daha yumuşak olmaktadır. Çift taraflı ve altı katlı ürünler sizlere tek yaprakta bile büyük konfor sunmaktadır. Papia kalitesi ile değişimi yaşamak için tercih edebileceğiniz tuvalet kâğıtlarını rahat şekilde kullanabilirsiniz. Desenli olarak tasarlanan altı rulo tuvalet kâğıdı uzun süre kullanılabilir. Altı katlı olmasının avantajı ile başka tuvalet kâğıdına ihtiyacınız olmayacaktır. Ekonomik ve konforlu temizlik sunmak için tasarlanan ürünleri kullandığınızda tercihiniz değiştiremeyeceksiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız