Papia Parfume Egzotik 16'lı Tuvalet Kağıdı #30139403 | CarrefourSA
Marka: PAPIA

Papia Parfume Egzotik 16'lı Tuvalet Kağıdı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
229,50 TL

14,34 TL / Adet

PAPİA TUVALET KÂĞIDI 16 LI PARFÜM

Papia Tuvalet Kâğıdı 16 Lı Parfüm banyolarınızı eşsiz parfüm kokusu ile saracak, kullanımı oldukça yumuşak bir tuvalet kâğıdıdır. On altılı paketi ile uzun süre parfüm kokusunu duyabilmenizi sağlamaktadır. Papia markasının kaliteli tuvalet kâğıtlarından oluşan paketi sizlere üç katlı yumuşak bir kullanım sunar. Yumuşacık tuvalet kâğıtlarınızın özel kokusu ile birlikte sizlere ekstra memnuniyet sunacağını kesin olarak düşünebilirsiniz. CarrefourSA kişisel bakım reyonlarında bulabileceğiniz tuvalet kâğıtları ile uzun süreli ferahlık sağlayabilirsiniz.

Papia Tuvalet Kâğıdı 16 Lı Parfüm dermatolojik olarak test edilmiştir. Kullanılan yumuşak kâğıtlar ve içerisindeki özel parfüm sizin ve sevdiklerinizin cildi için sorun teşkil edebilecek herhangi bir madde bulundurmamaktadır. Banyolarınıza sağlayacağı eşsiz parfüm kokusu uzun süre çıkmayacaktır. Harici bir oda spreyi ve benzeri ürüne ihtiyacınız kalmadan banyolarınızın çok güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. B Side Teknolojisi ile üretilen tuvalet kâğıtları daha dolgun, daha yumuşak ve çift yüzeyi de kullanılabilir bir üründür. Bu sayede tuvalet kâğıtlarını çok daha rahat şekilde kullanabilirsiniz. Vanilya ve orkide kokularından oluşan özel parfümü sizlere beğeneceğiniz özel bir koku sunacaktır. Uzun süreli etkisi ile de vazgeçemeyeceksiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız