Papia Parfume Tuvalet Kağıdı Egzotik 32'li #30139402 | CarrefourSA
Marka: PAPIA

Papia Parfume Tuvalet Kağıdı Egzotik 32'li

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
360,90 TL 249,90 TL

7,81 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
"Papia Parfume Tuvalet Kağıdı Egzotik 32 li
Tuvalet kağıtları içerisinde doğal çiçeksi dokusu, artırılan yumuşaklığı ve yenilenen sihirli parfüm esansları sayesinde standartları aşan deneyimleri Papia ile yaşayabilirsiniz. Ürün, değişimin gücünü üç katlı suya dayanıklı yapısı, saf ve doğal selülozdan üretilen pamuksu yüzeyi ve cilde dost dokusu ile sizlerin kullanımına hazır hale getiriyor. İçeriğinde bulunan mikro gofraj tanecikleri sayesinde cildinizde tam temizlik sağlarken aynı zamanda yumuşak dokusu ile ekstra koruma sağlıyor.
Bir tuvalet kağıdından beklenen standart işlevlerin yanı sıra cildinizi tahriş etmeden temizlerken, yenilenen egzotik kokuları sayesinde bulunduğunuz ortamı çiçek bahçesine çevirmeye yardımcı oluyor. Üç katlı dolgun yaprakları sadece Papia markasının kullandığı B-side teknolojisi ile üretilmiştir. Bu teknoloji kullanım sırasında tuvalet kağıdının yapraklarının hem ön hem de arka yüzeyini kullanmaya olanak sağlar. Böylece tek yaprakta iki kat emme ve temizlik sağlanmış olur.
El değmeden özenle üretilen ve paketlenen mis kokulu, ekstra dolgun tuvalet kağıtlarınızı CarrefourSA reyonlarının kağıt havlu bölümünden güvenle temin edebilirsiniz. Egzotik kokularla kaplı, doğal ve yumuşacık temizliğin keyfine varmak için Papia Parfume Tuvalet Kağıdı Egzotik 32 li paketi hemen sepetinize ekleyip, kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 473281
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız