Papia Tuvalet Kağıdı 24'lü #30089332 | CarrefourSA
Marka: PAPIA

Papia Tuvalet Kağıdı 24'lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
309,50 TL

12,90 TL / Adet

adet

Papia Tuvalet Kağıdı 24'lü CarrefourSA Tuvalet Kağıtları reyonunda beğeninize sunuluyor. İddialı hijyen malzemeleri arasında öne çıkan ürün, kullandığı “B-Side Teknolojisi” ile her iki yüzüyle de kaliteli ve dolgun doku sağlıyor. Ürün, yumuşak yüzeyini; tamamen saf selüloz içeren harmanıyla ve mikro gofraj yapısıyla elde ediyor. 3 katlı büyük ve dolgun yaprakları, suya dayanıklılık gösteriyor ve eldeyken bozulmuyor.
Pamuksu dokunuş sağlayan yüzeyi, hassas ciltleri rahatsız etmiyor. Dolayısıyla ürün, cilt dostu olarak tanımlanıyor. Rulo yapısı pratiklik sunarken, suya atıldığında hızla eriyerek tıkanıklığa sebebiyet vermemesi de kullanım kolaylığı sağlıyor. Diğer özelliklerinin yanı sıra yapraklarının kolayca kopması da az sayıda yaprakla verimli sonuçlar alınması açısından ürünü tercih sebebi yapıyor.
Taşıdığı dokusal özellikleriyle annelere, ürünü bebekleri için bile kullanma güveni veriyor. Aslında tuvalet temizliği amaçlı üretilmiş olsa da yüksek emiş gücü ve cilt dostu yapısı sayesinde nezle, grip, alerji gibi durumlarda da yatakların baş ucundan eksik olmuyor. En son teknolojiler kullanılarak elde edilmiş yumuşak ürünü hemen sepetinize ekleyerek siparişinizi oluşturabilir; kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 172995
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız