Vileda Sap Kırmızı #30097389 | CarrefourSA
Marka: VILEDA

Vileda Sap Kırmızı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
130,90 TL

adet
Vileda Sap Kırmızı

Hemen hepimizin en özen gösterdiği şey elbette temizlik ve hijyendir. Özellikle ev ve diğer tüm yaşam alanı temizlik ve hijyeni sağlığımız için önemli bir yer kaplamaktadır. Hele evde küçük çocuk ve bebekler var ise temizlik ve hijyen daha da önem kazanmaktadır.

Yer ve yüzey temizliği ve hijyeninde kullanılan temizlik ürünü kadar kullanılan temizlik ekipmanı da oldukça önemlidir. Vileda sap kırmızı en sağlıklı ve pratik temizlik işlerinde sizlerin en büyük yardımcısı olacak.

Vileda sap kırmızı dayanıklı, ergonomik ve kolay kullanılabilen yapısı sayesinde oldukça zor ve meşakkatli olan temizlik ve hijyen işlerinde yardımcınız olacaktır. Kolay kavranabilen yapısı ve birçok temizleme ucuna uyumlu ön kısmı sayesinde tam da istediğiniz gibi bir temizliğe ve hijyene sahip olabileceksiniz.

Vileda markası güvencesinde üretilen bu saplar uzun vadeli kullanım garantisine de sahiptir.

CarrefourSA mağazalarında Vileda markalı ürünlere kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında ev düzeni ve züccaciye bölümünde bulunan süpürme ürünleri reyonunda Vileda marka fonksiyonel sap seçeneklerine kolaylıkla ulaşabilir ve en uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız