Parex Pratik Cam Sileceği #30015027 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex Pratik Cam Sileceği

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
198,00 TL

adet
Parex Pratik Cam Sileceği

Evlerde gerçekleştirilen temizlik işlemlerinde cam silmek için kullanılan ev düzeni ve züccaciye ürünleri arasında paspas gibi eski sistemlerin yerine daha pratik cam silecekleri kullanılabiliyor. Bu noktada tercih edebileceğiniz pratik kullanımıyla ergonomik bir tasarım oluşturan Parex Pratik Cam Sileceği ürünü aynı zamanda iki kademeli bir şekilde kullanılan teleskopik sap ile rahatlık oluşturuyor. Parex temizlik ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabiliyorsunuz.

CarrefourSA mağazalarında Ev Düzeni ve Züccaciye reyonları üzerinde Ev Düzenleme bölümü içinde bulabileceğiniz Parex Pratik Cam Sileceği ürünü, 33 santim uzunluğu ile birlikte bir rahat bir kullanım oluşturuyor. Cam ve ayna gibi pürüzsüz yüzeylerde temizlik sağlayabilmeniz için kullanılacak bu ürün, esnek kauçuk başlığı sayesinde üstün emici bir sonuç gösteriyor.

Evlerde ideal bir temizlik sağlanabilmesi için ayarlanabilir sapı sayesinde kullanılabilen bu ürün, aynı zamanda uzunluğu ile camların her istediğiniz noktasına rahatlıkla ulaşmanız için kolaylık oluşturuyor. Uzun bir ömre sahip olan ürün için kauçuk başlığı değiştirerek, tekrar tekrar kullanım sağlayabilir ve yeniden ürün almak zorunda kalmadan ekonomik bir temizlik malzemesi kullanımı oluşturabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız