Parex Yer Sileceği 42 Cm #30015214 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex Yer Sileceği 42 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
378,00 TL

adet
30015214 PAREX YER SİLECEĞİ

Parke, seramik gibi yüzeylerin temizliğinde kullanılan, esnekliği, üstün emicilik ve çift katman özelliği ile güçlü temizlik sağlayan ve ev içi ve ev dışı kullanım için uygun olan Parex Yer Sileceği CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Yer sileceğini çok amaçlı olarak kullanabilirsiniz. Parke ve seramik yüzeylerin temizlik işlerinde kullanılabilir. Rahat kavrama ve etkili silme sağlayan kauçuk yüzey ve özel yumuşak yapısı ile cam yüzeylere direkt temas ederek, rahat ve kolay bir kullanım sağlar. Kullanımı oldukça pratiktir. Temizlik işlerini kolaylaştırmak için üretilen bu inovatif ürün ile tüm ev işlerinde ve temizliklerde en büyük yardımcımız olan bu pratik ürün ile tüm temizlik işlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Evlerimizin, iş yerlerimizin temizliğinde önemli bir yere sahip olan zemin temizliğini siz de Parex kalitesi ile yapabilir ve uygun fiyatı ile cebinize de fayda sağlayabilirsiniz. Şimdi hemen siparişinizi verebilir ve Parex yer sileceğine sahip olabilirsiniz. CarrefourSA ile aradığınız her şey elinizin altında. Hem daha uygun hem daha kaliteli bir şekilde.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız