Parex Teleskopik Saplı Cam Sileceği #30015025 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex Teleskopik Saplı Cam Sileceği

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
367,00 TL

adet
30015025 PAREX TSK SAPLI CAM SİLCĞ

Cam ve ahşap yüzeylerinizi pratik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Esnek, kauçuk baş ve üstün emici sünger ile camlarınız pırıl pırıl olacak. Teleskopik sap uzanılması zor bölgeleri derinlemesine temizleyen Parex Teleskopik Saplı Cam Sileceği CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarında da bulabilirsiniz.

Parex’in cam temizleyici ürünleri ile pencerelerde tozdan kirden eser yok! Parex’in cam, ayna ve diğer parlak yüzeyler için geliştirilmiş hassas dokulu Cam Süngeri ile camlarınızı pırıl pırıl temizlemek çok kolay. Parex Cam Temizleyici, cam yüzeylerde kalıcı parlaklık sağlar, iz ve leke bırakmadan temizler. Dayanıklı sünger. Çekçeklidir. Kir bırakmaz. Kolay ve pratik temizlik imkanı sağlar. 155 cm kadar uzayabilir. Kolay kavranabilen sap. Cam, ayna ve diğer parlak yüzeyler için geliştirilmiş hassas dokusu ve kullanımı daha da kolay hale getiren uzun sapı ile cam silmeyi dert olmaktan çıkarır. Cam yüzeylerde kalıcı parlaklık sağlar, iz ve   leke   bırakmadan temizler. Kullanımı oldukça pratiktir. Temizlik işlerini kolaylaştırmak için üretilen bu inovatif ürün ile tüm ev işlerinde ve temizliklerde en büyük yardımcımız olan bu pratik ürün ile tüm temizlik işlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız