Paşabahçe Basic Seff Kapaklı Sürahi Model: 43934 #30036537 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Basic Seff Kapaklı Sürahi Model: 43934

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
244,90 TL 146,94 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
43934 Basıc Seff

 

Ev düzeni ve zücaciye reyonu arasında bulunan ürünler evlerimizde düzenin sağlanmasında ve ihtiyacımız olan eşyaların sizlere sunmaktadır. Bu reyon içerisinde yer alan mutfak ürünler, mutfaklarımızda ihtiyacınız olacak olan tüm eşyalar profesyonel markalar tarafından hazırlanmıştır. Bu ürünlerden biri olan 43934 Basıc Seff ürünü de evinizde ihtiyacınız olan sürahi ihtiyacınızı tamamlayacaktır. Ürün kaliteli camdan üretilmiş olup, Paşabahçe markasının güvencesi ile sizlere sunulmaktadır. Ürünü dilediğiniz gibi kullanabilir ve içerisinde uzun süre suyunuzu güvenli bir şekilde bekletebilirsiniz. Kolay kullanılabilir özelliği ile hem kolay bir şekilde tutuş özelliği sunar, hem de kolay bir şekilde bardağa dökülür. Ürüne CarrefourSA reyonlarında ulaşabilirsiniz.

Sürahi alırken estetik özelliklere de dikkat ediyor ve masanızda hem işlevi ile hem de görüntüsü ile şık bir sürahi istiyorsanız Paşabahçe’nin 43934 Basıc Seff ürünü tam olarak sizlere hitap etmektedir. Ürünü sürahi reyonu içerisinde bulabilir ve tek tık ile sepetinize kolay bir şekilde ekleyebilirsiniz. Ürün en ekonomik fiyat dâhilinde size sunulmaktadır, birden fazla ürün almak için adet sayısını belirtebilirsiniz. Ardından ödemenizi dilerseniz online dilerseniz de kapıda ödeme seçenekleri ile yapabilirsiniz.

 

Model: 43934 

Hacim: 1800 cc

Yükselik: 254 mm

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız