Paşabahçe 53552 Storemax Kilitli Saklama Kabı 880 #30173558 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe 53552 Storemax Kilitli Saklama Kabı 880

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
91,40 TL

Hem çok şık hem de çok kullanışlı bir mutfak gerecidir. Meyve, yemek, kurabiye, bisküvi gibi pek çok malzemeyi hijyenik bir biçimde saklamanıza yardımcı olan Paşabahçe Storemax Kilitli Saklama Kabı CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Derin dondurucuda ve mikrodalgada güvenle kullanılır. Vakumlu kilit sistemi sayesinde koku ve su sızdırmaz. İçerisindeki yiyeceklerin çok daha uzun süre taze kalmasını sağlar. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Üstüste saklanarak yer tasarrufu sağlar. Saklama kapları sayesinde yemek yaparken fazla olacak mı acaba? sorununa son veriyoruz. Saklama kapları sayesinde meyve, sebzelerinizi, fazladan yaptığınız yemekleri rahatça saklayabilirsiniz. Yaptığınız yemekleri iş yerinize götürmek veya sevdiklerinize de sürpriz yapmak için kullanabileceğiniz ürünümüz uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Sakın kaçırmayın.

Paşabahçe, Atatürk' ün Türkiye'de cam sanayiini kurma ve geliştirme talimatları doğrultusunda 1935 yılında Paşabahçe' de kurulan Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Sosyetesi'nin bugünkü adıyla Şişecam Topluluğu’nun en bilinen markası. Adını kurulduğu semtten almaktadır. İlk yıllarda el üretimi yöntemiyle soda camı ev eşyası üretimine başladı. 1955 yılında bugünkü otomatik üretim teknolojisinin ilk aşaması olarak kabul edilen makine üretimi, 1974 yılında ise ısıya dayanıklı cam ev eşyası üretimi gerçekleştirmiştir. Türkiye'de soda camı, kristal cam ve ısıya dayanıklı otomatik cam ev eşyasında Kırklareli, Mersin ve Eskişehir' deki fabrikaları, soda camı ve kristal el üretimi ürünlerde Denizli fabrikasında üretim tesisleri bulunmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız