Parex Streç Film 100 M Kesme Bıçaklı #30177946 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex Streç Film 100 M Kesme Bıçaklı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
270,00 TL 162,00 TL

CarrefourSA Kart İle
Parex Streç Film 100 Mt

Mutfakların vazgeçilmez malzemelerinden bir tanesi olan streç film, çok amaçlı kullanımı ve sunduğu birçok kullanım alanı ile özellikle buzdolabı düzeninin sağlanmasında önemli bir yardımcıdır. Mutfakta her çeşit gıda ürününün sağlıklı koşullarda muhafaza edilmesine yardımcı olan bu ürün, farklı ebatlarda farklı kullanım alanlarında ihtiyaç duyulmaktadır. Parex streç film 100 mt ebatı, dayanıklı ve kolay kullanım sunan bir üründür. Yapışkan özelliği ile ısı verilmese yahut sabitlenilmesine gerek kalmadan her türlü yüzeye kolaylıkla yapışan filmler pratik kullanımı ile dikkat çekmektedir. Keskin kenarları yırtılmadan ve deforme olmadan saran esnek yapısı ile de mutfaktaki en büyük yardımcınız olacaktır.

CarrefourSA mutfak ürünleri reyonlarında yiyecek koruyucular bölümünde bulabileceğiniz streç filmi, birçok besinin besin değerini kaybetmeden saklanmasında kullanabilirsiniz. Gergin bir şekilde sarılarak yüzeylere yapışan filmler sayesinde yiyeceklerinizin havayla teması kesildiğinden tazeliğini ve doğallığını koruyabilirsiniz. Hijyenik ve dayanıklı filmler, yiyeceklerinizi korurken içeceklerinizi de korumaktadır. İçeceklerinizin üzerine gergin bir şekilde sardığınızda sıvıların dökülmesini engelleyebilirsiniz. Bununla birlikte Parex streç film 100 mt mikrodalga fırın içerisinde de homojen ve hızlı ısıtma sağlamak için kullanabilirsiniz. Streç filmler sayesinde gıdalarınızı daha uzun süre taze tutabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız