Paşabahçe 53802 Storemax Kilitli Mama Saklama Kabı #30173554 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe 53802 Storemax Kilitli Mama Saklama Kabı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Havayla uzun süre temas etmesi durumunda yapısı bozulacak ve kullanılamayacak hâle gelebilecek gıdalarınızı güvenle saklamak istiyorsanız Saklama Kapları kategorisinde bulabileceğiniz Paşabahçe 53802 Storemax Kilitli Mama Saklama Kabı modelini tercih edebilirsiniz. Markanın, doğrudan gıdaya temas eden ürün sınıfında yer alan kabını; katı veya sulu olması fark etmeksizin tüm gıdalarınızı doğal ve sağlıklı şekilde saklamak için değerlendirebilirsiniz.

Bakteri Tutmayan Pürüzsüz Tasarım

Peynir, zeytin, reçel gibi havayla asgari düzeyde temas etmesi gereken kahvaltılıkların yanı sıra hazırlanan yemek ve tüketilemeyen meyvelerin de buzdolabında saklanabilmesine yardımcı olan kap, yiyecek koruyucular arasında yer alıyor. Kapağında bulunan kulakçıkların kapatılmasının ardından herhangi bir şekilde hava almayan model, markanın özel tasarımı sayesinde bakteri oluşumunu engelliyor. Özel tekniklerle iç yüzeyi pürüzsüz hâle getirilen ürün, elde temizlenebilirken üretici tarafından 50-60 derece arası olarak belirtilen ideal yıkama sıcaklıkları seçildiği takdirde bulaşık makinesinde de yıkanabiliyor.

Hazırlayıp, aynı gün bitiremediğiniz yemeklerin ziyan olmasını istemiyor; kahvaltılık ve diğer tüm yiyeceklerinizi güvenle saklamayı hedefliyorsanız, kapak rengi ve pürüzsüz kap kısmıyla mutfağınıza zenginlik katacak ürünü hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 30173554

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız