Paşabahçe Galon Şişe 3 Litre #30163624 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Galon Şişe 3 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
114,90 TL 68,94 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Paşabahçe Galon Şişe 3 lt

Mutfaklarda cam kullanımı, her zaman daha estetik ve daha sağlıklı sonuçlar oluştururken özellikle Paşabahçe ürünleri kalitesi ile birlikte daha fazla tercih ediliyor. Paşabahçe markası tarafından zeytinyağı veya ayçiçek yağı gibi farklı kullanımlar için tercih edilebilecek şekilde üretilmiş olan Paşabahçe Galon Şişe 3 lt ürünü, kolay bir şekilde kullanılabilen ve ağzı kapaklı tasarımı ile rahatlık sağlıyor. Paşabahçe ürünlerini CarrefourSA reyonlarında kolayca bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Ev Düzeni ve Züccaciye reyonu içerisinde Mutfak Ürünleri bölümünde bulunan Paşabahçe Galon Şişe 3 lt ürünü, camın getirdiği sağlığı ve estetik kullanımı mutfaklara taşırken, her zaman tercih edebileceğiniz daha sağlam ve uzun ömürlü bir kullanım oluşturuyor. Özellikle mutfaklarda gündelik olarak tüketim sağlanan zeytinyağı, ayçiçek yağı, sirke ya da farklı sıvı gıdaların veya su gibi ana gıdaların sağlıklı bir şekilde tüketilmesi için kullanılabilecek bu şişeler içerisinde bulunan gıdayı uzun süre koruyan ve özelliğini yitirmemesini sağlayan bir yapı sağlıyor. Ergonomik bir şekilde tasarlanmış kulp kısmı ile birlikte rahatlık ile taşıyarak kullanabileceğiniz bu şişe, kapak kısmı ile birlikte rahatlıkla kapatılıp muhafaza edilebilir.

Model: 192699

Hacim: 3000 cc

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız