Paşabahçe Kavanoz 3 Lt #30073380 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Kavanoz 3 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
289,90 TL 173,94 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
30073380 - Paşabahçe Kavanoz 3 lt

 

 

Ev hanımlarımızın hazırladıkları ürünleri saklayabilecekleri en büyük ihtiyacı olan kavanozlar, Paşabahçe kalitesi ve 3 litrelik hacmiyle, sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

 

Plastik kavanozlara nazaran daha sağlık olan cam kavanozlar, özellikle Paşabahçe’nin marka kalitesiyle buluştuğunda tüketicilerin kafalarında bir soru işareti kalmıyor. Camdan harikalar yaratan Paşabahçe, diğer cam ürünlerinde olduğu gibi 3 litrelik cam kavanozda da oldukça ekonomik bir fiyat belirlemiş durumda. Tüm ürünleriyle, sadece Türkiye’de değil dünyada birçok ülkede adından söz ettirmiş olan Paşabahçe’nin yerli ve milli kalitesi, ürünleriyle gurur duymak için yeterlidir.

 

CarrefourSA’nın Ev Düzeni ve Züccaciye reyonlarının Yiyecek Koruyucular ve Kavanoz bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, 1935’te Beykoz Paşabahçe’de kurularak ülkemizin temel cam ihtiyacını karşılamak üzere doğan, 1957 yılında da mağazacılık faaliyetlerine başlayan Şişecam Topluluğu’nun ürünleridir. Bu ürünlerden biri olan ve 3 litrelik hacim sağlayan Paşabahçe Kavanoz’u sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün kullanım kolaylığını deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

 

Model: 80005 

Hacim: 3000 cc

Yükselik: 234 mm

Ağız Çapı: 123 mm

Taban Çapı: 160 mm

 

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız