Penguen Türk Tipi Kornişon Turşu 670 G #30085935 | CarrefourSA
Marka: PENGUEN

Penguen Türk Tipi Kornişon Turşu 670 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
14,50 TL

PENGUEN SALATALIK TURŞUSU 670GR

Penguen Salatalık Turşusu 670gr Türk damak tadına uygun olarak üretilmiş lezzetli bir turşudur. Penguen markası otuz yıla yakın süredir sahip olduğu tecrübe ile konserve ve turşu üretimi gerçekleştirmeye devam ediyor. Yerli üretim olması ile birlikte lezzetli ve doğal ürünleri sofralarınıza kadar ulaştırabiliyor. Kornişon turşusu ile sofralarınızda diğer yemeklerinize lezzet katıyor. Sağlıklı ve doğal beslenmek isteyenlerin tercih edebileceği özel bir turşudur. Tamamen katkısız ve doğal olarak yetiştirilen kornişonlardan elde edilir. Tam anlamında turşu şeklinde üretilen ürünler sizlere en lezzetli hali ile sunuluyor. CarrefourSA turşu ve salamuralar reyonundan alabileceğiniz ürünler ile sofranıza lezzet katabilirsiniz.

Penguen Salatalık Turşusu 670gr cam kavanozu ile uzun süre tazeliğini korur. İçerisinde tamamen doğal bir içerik bulunmaktadır. Kornişon ile birlikte tuz, sirke, sarımsak ve su bulunur. Bu şekilde oluşturulan turşular gerekli süre bekleyerek sizlere ulaştırılır. Renklendirici, koruyucu ya da katkı maddesi bulunmadan üretilen ürünleri uzun süre sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Kavanozları açtıktan sonra buzdolabında saklayarak sorunsuz şekilde tüketebilirsiniz. Yemeklerinizin yanında, salatalarınızın içinde ya da birçok farklı yemekle lezzetli bir şekilde yiyebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Kornişon,Su,Sirke,Tuz,Sarımsak

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde ışıktan muhafaza ediniz. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız.

Süzme Ağırlık
370

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Penguen Gıda Sanayi A.Ş. Balkan Mah. Mümin Gençoğlu Cad No:1 Nilüfer/Bursa

İşletme Kayıt No
TR-16-K-000028

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 9
Enerji (kj) 38
Yağ (g) 0.1
Karbonhidrat (g) 1.2
Lif(g) 0.2
Protein (g) 0.8
Tuz(g) 3.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız