Pepsi Cola Light Pet 1Lt #30007280 | CarrefourSA
Marka: PEPSI

Pepsi Cola Light Pet 1Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Tükettiğiniz gıdalara dikkat ediyorsanız ve kilonuzu muhafaza ederek gazlı içecek tüketmek istiyorsanız, CarrefourSA tarafından Diyet Kola reyonunda sizlere sunulan Pepsi Light 1 lt, sizin için ideal içecek olabilir. Şeker içermeyen yapısıyla öğün ve atıştırmalıklarınızın yanında tüketebileceğiniz ürün, klasik Pepsi lezzetini şekersiz olarak sunar. Markanın kendine has formülüyle geliştirilen içecek, soğuk meşrubatları şekerli olduğu için tüketemeyenlerin sıklıkla yöneldiği ürünlerden biridir.
Ağır ve yorucu spor antrenmanlarından sonra ya da sıcak yaz günlerinde susadığınızda keyifle tüketebileceğiniz meşrubat, aynı zamanda sevdiklerinize ikram edebileceğiniz lezzetli bir içecektir. Özenle hazırlanan leziz öğle ve akşam yemeklerinin yanında tüketebileceğiniz üründen en iyi deneyimi elde etmek için buzdolabınızda bir süre soğutmanız gerekir. Bu sayede Pepsi’nin sizin için hazırladığı özel lezzeti, her yudumda hissedebilirsiniz.
Ürün, diyetinizi bozmadan dilediğiniz gibi gazlı içecek tüketmeniz olanak tanır. Böylelikle diyetin getirdiği stresten kurtulabilirsiniz. Ayrıca ürünün içerisinde bulunan kafein hem zihinsel hem de fiziksel aktivitelerinizde daha canlı ve aktif olmanıza yardım eder.
1 litrelik kullanışlı pet şişelerde sunulan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
SU, KARBONDİOKSİT, RENKLENDİRİCİ (AMONYUM SÜLFİT KARAMEL), ASİTLİK DÜZENLEYİCİLER (FOSFORİK ASİT, SİTRİK ASİT), TATLANDIRICILAR (ASPARTAM*, ASESÜLFAM K), KORUYUCU (SODYUM BENZOAT), KAFEİN (0,12 G/L), AROMA VERİCİLER (DOĞAL AROMALAR).

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
SERİN YERDE MUHAFAZA EDİNİZ.

Kullanım Talimatı
LÜTFEN SOĞUK İÇİNİZ.

Beslenme ve Sağlık Beyanı Var mı ?
ENERJİSİZ

Aspartam İçerir

Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
FRUKO MEŞRUBAT SANAYİ LTD. ŞTİ. TEKFEN TOWER BÜYÜKDERE CAD. NO:209 A BLOK 34394 4.LEVENT / İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-01-K-007781

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kj) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız