Petek Kurutmalık #30210605 | CarrefourSA
Marka: DOĞRULAR

Petek Kurutmalık

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Petek Kurutmalık

Soğuk ve yağışlı havalarda çamaşırlarınızı kolaylıkla kurutmak ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise Doğrular Petek Kurutmalık tam da size göre! 

Tüm petek panellerine uygun bir yapıya sahip olan Doğrular Petek Kurutmalık, 5 tel çamaşır askısından oluşur. Sadece kış aylarında değil 4 mevsim gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Doğrular Petek Kurutmalık, kullanılmadığı zamanlarda katlanır ve kolaylıkla saklanabilir. Saklaması kadar taşıması da kolay olan Doğrular Petek Kurutmalık; ev, iş yeri, tatil köyü, yurt gibi birçok yere kolaylıkla taşınır ve kullanılabilir.

Nemli bir bez ile rahatlıkla temizleyebileceğiniz Doğrular Petek Kurutmalık'ın kulpları ısıya dayanıklı malzemeden, 3.5 metrelik kapasiteye sahip olan asma telleri ise standart çamaşırları taşıyacak kadar güçlü metal malzemeden üretilir. Çamaşırlarınıza hiçbir şekilde zarar vermez ve herhangi bir iz bırakmaz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız