Nutzz Acılı 130 G #30052739 | CarrefourSA
Marka: NUTZZ

Nutzz Acılı 130 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,50 TL

adet
Peyman Nutzz Accılı Kızartılmış Yer Fıstığı 145 G Peyman nutzz accılı 100 gr gıda ve yemek malzemelerinden çerez, çikolata ve bisküviler arasındaki kuruyemiş, fıstık kategorisinde sizleri bekliyor. Peyman nutzz accılı kızartılmış yer fıstığı lezzeti sayesinde oldukça ilgi görmekte. Severek tercih edeceğiniz bu ürüne CarrefourSA reyonlarından ulaşabilirsiniz. Acı severler tarafından oldukça beğenilen lezzet titizlikle seçilen fıstıklardan oluşmaktadır. Özel yöntemle kızartılan fıstıklara acılı baharatlar eklenmektedir. Güneş ışığından, serin ve kuru ortamdan uzak muhafaza edilmesi önerilen ürünü çok beğeneceksiniz. Acı seviyor ve yeni bir tatla tanışmak istiyorsanız Peyman acılı nutzz lezzetini deneyebilirsiniz. Peyman nutzz accılı 100 gr acılı yer fıstığı sevenleri bekliyor. Yoğun tuz içermektedir. Tüketmek istediklerinde ise 5 adet yeterli olacaktır. Soslu kızartılmış fıstık lezzetini kaçırmayın.
İçindekiler Bilgisi
Yer fıstığı,bitkisel yağ (palm),tuz,acılı baharat çeşnisi.

Alerjen Bileşenler
ESER MIKTARDA YER FISTIĞI,BADEM,FINDIK,CEVIZ,KAJU FISTIĞI,PIKAN CEVIZI,BREZILYA FINDIĞI, MAKADEMYA FINDIĞI VE GLUTEN IÇEREBILIR.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru ve serin yerde saklayınız

Kullanım Talimatı
Direkt tüketim.

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Süzme Ağırlık
130

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Peyman Kuruyemiş Gıda Aktariye Kimyevi Maddeler Tarım Ürünleri San.ve Tic.A.Ş. Anadolu Hisarı Mah. Dolaybağı Cad. No: 8/B Beykoz İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000105

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 570
Enerji (kj) 2386
Yağ (g) 44.4
Doymuş Yağ(g) 9
Karbonhidrat (g) 23.9
Şekerler (g) 5.6
Lif(g) 12.3
Protein (g) 24.7
Tuz(g) 1.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg