Nutzz Tuzlu 130 G #30052736 | CarrefourSA
Marka: NUTZZ

Nutzz Tuzlu 130 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,50 TL

adet

 

Gıda ve yemek malzemeleri reyonu içerisinde bulanan çerez, çikolata ve bisküvi reyonu pek çok ürün ile sizlere hitap etmektedir. Bu reyon içerisinde yer alan ürünler işin profesyonelleri tarafından hazırlanarak sizlere sunulmaktadır. Kuruyemiş reyonunu da içerisinde bulunduran bu reyon Peyman Nutzz Tuzzlu  ürünü ile çay keyiflerinizin ve koyu sohbetlerinizin vazgeçilmez lezzeti olacaktır. Kuruyemiş konusunda lezzetli ürünleri ile bilinene Peyman, tuzlu ve kızartılmış yer fıstığı ile size eşsiz bir kuruyemiş lezzeti sunmaktadır.  boyutunca olan ürün özel ambalajı ile sizlere sunulur. Bu sayede dilediğiniz zaman üründen yiyebilir ardından kapanabilir ambalajını kapatarak, geri kalan fıstıkları ilk günkü tazeliğinde koruyabilirsiniz. Ürüne CarrefourSA reyonlarında kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Peyman Nutzz Tuzlu Kızartılmış Yer Fıstığı kızartılmış yer fıstığı ürünü kuruyemiş reyonu içerisinde, fıstıklar arasında sizlere sunulmaktadır. Kızartılmış hali ile daha lezzetli hale getirilmiş olan bu ürünü tek tık ile sepetinize ekleyebilir ve ardından ödemenizi dilediğiniz şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz online olarak ödemenizi tamamlayabilir, dilerseniz de kapıda kredi kartı veya nakit olarak ödeme yapabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
İç Yer fıstığı,bitkisel yağ,tuz.

Alerjen Bileşenler
ESER MIKTARDA YER FISTIĞI,BADEM,FINDIK,CEVIZ,KAJU FISTIĞI,PIKAN CEVIZI,BREZILYA FINDIĞI, MAKADEMYA FINDIĞI VE GLUTEN IÇEREBILIR.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Kuru ve serin yerde saklayınız

Kullanım Talimatı
Direkt tüketim.

Koruyucu Atmosferde Ambalajlanmıştır

Süzme Ağırlık
130

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Peyman Kuruyemiş Gıda Aktariye Kimyevi Maddeler Tarım Ürünleri San.ve Tic.A.Ş. Anadolu Hisarı Mah. Dolaybağı Cad. No: 8/B Beykoz İstanbul

İşletme Kayıt No
TR-26-K-000105

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 609
Enerji (kj) 2546
Yağ (g) 50
Karbonhidrat (g) 12
Lif(g) 9
Protein (g) 25
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg