Philips 65BDL3050Q 4K UltraHD Android Signage LED Ekran #30306173 | CarrefourSA
Marka: PHILIPS

Philips 65BDL3050Q 4K UltraHD Android Signage LED Ekran

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün İşte bu (AVTA ELEKTRONİK TEKNOLOJİLERİ TİCAR) tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Daha fazlasını göster

Sade, akıllı, net 18/7 ekran.

  • 65 inç
  • 4K UHD (3840 x 2160)
  • Ultra HD

CMND ve Kontrol. Çalıştırın, güncelleyin, bakım yapın

CMND ve Kontrol. Çalıştırın, güncelleyin, bakım yapın

Ekran ağınızı yerel bir (LAN) ağ üzerinden çalıştırın. CMND ve Kontrol; girişleri kontrol etmek ve ekran durumunu izlemek gibi önemli işlevleri gerçekleştirmenizi sağlar. İster tek bir ekrandan ister 100 ekrandan sorumlu olun; bu avantajların tümünden yararlanabilirsiniz.

Entegre HTML5 tarayıcı. Çevrimiçi içerikleri oynatın ve kontrol edin

Entegre HTML5 tarayıcı. Çevrimiçi içerikleri oynatın ve kontrol edin

Android SoC işlemci. Yerel uygulamalar ve web uygulamaları

İnternet bağlantısı üzerinden ekranınızı kontrol edin. Android destekli Philips Profesyonel Ekranlar, yerel Android uygulamaları için optimize edilmiştir ve ayrıca web uygulamalarını da doğrudan ekrana yükleyebilirsiniz. Dahili programlayıcı sayesinde uygulamaları ve içerikleri, günün saatine göre kolaylıkla başlatabilirsiniz.

CMND: Sürükle ve bırak sistem yönetimi

Philips Profesyonel Ekran ağınız üzerinde kontrol sahibi olun. CMND sayesinde kullanımı kolay tek bir arayüz üzerinden ağınızdaki cihazları kontrol edebilir, güncelleyebilir, bunların bakımını yapabilir ve içeriklerinizi oynatabilirsiniz. Kurulumdan günlük çalışmaya kadar her alanda bu imkandan yararlanabilirsiniz.

CMND ve Oluştur. Kendi içeriğinizi geliştirin ve yayınlayın

CMND ve Oluştur sayesinde içeriğiniz üzerinde kontrol sahibi olun. Sürükle ve bırak özellikli arayüz, ister günlük spesiyaller panosu ister markalı kurumsal bilgiler olsun, kendi içeriğinizi yayınlamanızı kolaylaştırır. Önceden yüklü şablonlar ve entegre pencere öğeleri; görsellerinizin, metin içeriklerinizin ve videolarınızın kısa zamanda hazır hale gelmesini sağlar.

CMND & Deploy. Uygulamaları uzaktan yükleyin ve başlatın

İş yerinde değilken ve uzaktan çalışırken bile dilediğiniz uygulamayı hızlıca yükleyin ve başlatın. CMND & Deploy, kendi uygulamalarınızın yanı sıra Philips Profesyonel Ekran Uygulama Mağazası'ndaki uygulamaları eklemenizi ve güncellemenizi sağlar. QR kodu taramanız, mağazada oturum açmanız ve yüklemek istediğiniz uygulamaya tıklamanız yeterlidir. Uygulama otomatik olarak indirilir ve başlatılır.

Dahili bellek. Anında oynatmak için içerikleri yükleyin

Kalıcı bir harici oynatıcıya gerek kalmadan içeriklerinizi kaydedin ve oynatın. Philips profesyonel ekranınızda, anında oynatma için ekrana ortam yüklemenizi sağlayan dahili bir bellek mevcuttur. Dahili bellek ayrıca çevrimiçi içerik akışı için önbellek olarak çalışma özelliğine de sahiptir.

Entegre ortam oynatıcı. USB içeriğini kolayca planlayın

USB, dahili bellek, yerel ağ veya İnternet üzerinden oynatılacak içeriği kolayca planlayın. Philips Profesyonel Ekranınız; istediğiniz içeriği oynatmak için bekleme modundan uyanır ve oynatma işlemi tamamlandığında bekleme moduna döner.

QuadViewer. Tek ekranda dört kaynak sinyali oynatın.

Tek bir Philips Profesyonel Ekranı çerçevesiz 2x2 video duvarına dönüştürün. Dört farklı kaynağı bağlayarak tek seferde birden fazla kanalı zahmetsizce oynatabilirsiniz. Ekrana hangi bölgenin hangi içeriği oynatacağını söylemeniz yeterli. Birden fazla kameradan gelen yayının net bir şekilde görülmesi gerektiği yayın kontrolü odaları gibi odalar için idealdir.


Teknik Özellikler :

Özellik Değer
Marka : Philips
Teknoloji : Led Monitör
Çapraz Ekran Boyutu : 165 cm
Çapraz Ekran Boyutu (inç) : 65 inç
Çözünürlük : 3840 x 2160
Kontrast Oranı : 4000:1
Dinamik Kontrast Oranı : 500000:1
Tepki Süresi : 8 ms
Ekran Parlaklığı : 350 cd/m²
En-Boy Oranı : 16:9
Piksel Aralığı : 0,372 x 0,372 mm
Ekran Renkleri : 1,07 Milyar
İzleme Açısı (yatay) : 178 derece
İzleme Açısı (dikey) : 178 derece
Panel Teknolojisi : AMVA
Ürün Ağırlığı : 24,8 kg
null

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız