Feast Taze Fasulye 450 G #30074793 | CarrefourSA
Marka: FEAST

Feast Taze Fasulye 450 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
78,90 TL

adet
Feast Taze Fasulye 450 g

Bugün ne pişirsem diye düşünürken taze fasulye pişirmeye karar verdiniz ve hem kaliteli hem de lezzetli taze fasulye mi arıyorsunuz? Feast Taze Fasulye 450 gram paketiyle kaliteyi ve tazeliği mutfağınıza taşıyor.

Feast Taze Fasulye’yi, zeytinyağlı taze fasulye tariflerden etli taze fasulye tariflerine; garnitürden fasulye kavurmasına kadar farklı damak tatları için leziz tariflerinizde kullanabilirsiniz. Ayıklamayla, yıkamayla ve doğramayla zaman kaybetmezsiniz.

Feast, taze fasulyeyi tarladan toplandığı tazeliğiyle mutfağınıza getirir. Anadolu’nun bereketli topraklarında yetişen taze fasulyeler sizin için ayıklanır, yıkanır ve doğranır. Pişirmeye hazır hale getirildikten sonra hemen şoklanan Feast Taze Fasulye, 450 gramlık pakette -18 derecede tazeliğini siz paketini açana dek korur.

Günlük hayatın koşturmacasında kaliteli taze fasulye aramak ve ön hazırlıkları yapmak için harcadığınız zamandan tasarruf edersiniz. Feast Taze Fasulye’yi dolaptan çıkarıp fasulyelerin çözülmesini beklemeden pişirmeye başlayabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız