Pınar Light Ton Balığı 3x80 g #30018135 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Light Ton Balığı 3x80 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Ton balığının lezzetinden taviz vermeden, daha az yağ oranı ile formunu korumak isteyenlerin tercih edebileceği Pınar Ton Light 3*80 g, CarrefourSA reyonlarında deniz ürünleri konserveleri bölümünde sizlere sunuluyor. Ürün, en sağlıklı ve güzel tuna balıklarının, doğal ortamlarında seçilmesiyle hijyenik koşullarda üretilerek uzun ömürlü ambalajlarda paketleniyor. Pınar Ton Light ile enerjik bir başlangıç yaptığınız güne aynı şekilde devam edebilir, alternatifi bol ve sağlıklı ara ve ana öğünler yaşayabilirsiniz.

Omega 3 açısından en zengin besin maddeleri arasında yer alan ton balığının mükemmel lezzeti, Pınar Ton Light tarafından iri parçalar halinde sizlerle paylaşılıyor. Ton balığının iri parçalarında sizleri bekleyen, hem lezzetli hem sağlıklı bu ürünü yeşilliği bol salatalarınızda kullanarak bütün duyularınıza hitap eden öğünler hazırlayabilirsiniz.

Yetişkin, çocuk ve hamileler başta olmak üzere her yaştan insanın sağlığı açısından oldukça besleyici olan ton balığı ile enfes sandviçler hazırlayabilir ve sevdiklerinizle lezzetli öğünler paylaşabilirsiniz. Hazırladığınız sandviçlerle özellikle balık yemekten hoşlanmayan çocuklar için, oldukça besleyici ve lezzetli bir yemek hazırlayarak gelişimlerine katkıda bulunabilirsiniz.

Siz de sofralarınızdaki lezzeti ve mutluluğu arttırmanıza yardımcı olacak Pınar Ton Light'ı denemek için hemen sepetinize ekleyerek, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 369507

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız