Pınar Meyve Suyu Portakal 1 lt #30056661 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Meyve Suyu Portakal 1 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
PINAR PORTAKAL 1LT

Asit içermeyen lezzetli ve doğal meyve suyu herkes tarafından severek ve güvenerek içilen PINAR PORTAKAL 1LT olarak sofralarınızın vazgeçilmezi ve her yaştan bütün aile bireylerinin keyifle içebilecekleri güvenilir bir içecek olarak raflarda yerini almakta.

İçeceklerin satıldığı bölümde bulunabilecek meyve suyu nektarı olarak satılan lezzetli portakal suyu PINAR PORTAKAL 1LT sağlıklı bir içecek olarak güvenle herkes tarafından kullanılmaktadır. Portakal suyu içerdiği C vitamini sayesinde soğuk havalarda hasta olmamak için ideal bir içecek olarak bilinmektedir. Herkesçe bilinen ve güvenilen bir marka olan pınarın çıkardığı bu portakal suyu nektarı doğal portakal nektarı içermektedir. Kolay saklanabilen ve kolay açılan kutusuyla her dolapta ve her öğünde bulunması gereken lezzetli ve sağlıklı bir içecektir. Asitli içeceklerin verdikleri zarardan kaçınılmak için çocuk büyük demeden herkesin tercih etmesi gereken bir içecek çeşidi olarak meyve suyu koruyucu içermeyen doğal özleri ile vitamin ve mineral yönünden zengin ve vücudun ihtiyaç duyacağı enerjiyi sağlayacak korunaklı bir ortamda uzun süre saklanabilecek bir içecek. Tüm ailenin severek tüketebileceği sağlıklı ve lezzetli bir içecek olarak satışa sunuluyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız