Pınar Meyve Suyu Vişne 1/1 #30056742 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Meyve Suyu Vişne 1/1

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30056742 - Pınar Meyve Suyu Vişne 1/1

Sıcak yaz aylarında içini serinleterek sizi kendinize getirecek doğal vişnelerde üretilmiş, kolay açılır ve kolay içilir kutusuyla Pınar Meyve Suyu, 1 litreliğiyle şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Birçok tüketicimizin sabahları uykularını açabilmek için tükettikleri Pınar Vişne Suyu, Türkiye’deki diğer rakiplerine nazaran en gerçekçi vişne tadını vermektedir. Özellikle de yurtdışı seyahatlerinde, valizinizde depolamanız gereken vişne suyu, Fransa ve Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkelerde kolaylıkla bulamayacağınız bir içecek olabilir. Vişne suları mide asidini destekleyici etki yaptığından dolayı mide rahatsızlığı olan tüketicilerin de sıklıkla tercih ettiği bir içecektir. Kimi zaman sıcak yaz günlerinde susuzluğunuzu sudan daha fazla giderecek içecek te olabilir.

CarrefourSA’nın Meyve Suyu Nektarı reyonlarının Vişne Suyu bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, 1973’ten bu yana tüketicilerin kaliteli tercihi olan ve gıda sektöründe liderliğini sürdüren Pınar markasına ait ürünlerdir. Bu ürünlerden biri olan 1 litrelik Pınar Vişne Suyu’nu sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün yaşattığı kolaylığı deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız