Pınar Su 1.5lt * 6 Pet #30007836 | CarrefourSA
Marka: PINAR

Pınar Su 1.5lt * 6 Pet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
PINAR SU 6X1,5LT PET

Pınar Su 6x1,5lt Pet el değmeden paketlenmiş doğal suyu evinize ve sofranıza kadar ulaştırmaktadır. Pınar markasının özel üretim tesislerinde clean room teknolojisi ile el değmeden işleme ve paketleme yapılmaktadır. Ülkemizin farklı alanlarındaki lezzetli ve doğal sularını içebilmeniz için sizlere özel paketler ile sunulmaktadır. CarrefourSA içecek reyonlarından suları satın alarak hayatınıza sağlık katabilirsiniz.

Pınar Su 6x1,5lt Pet özel pet şişeler içerisinde lezzetli doğal kaynak suyunu sizlere sunmaktadır. Altı adet bir buçuk litre su şeklinde paketlenmiş olan suları tek tek kullanabilirsiniz. Tazeliğini uzun süre koruyacak şekilde tasarlanan şişelerde sizler için lezzetli su seçenekleri sunulmaktadır. Evinizde ya da işyerinizde kullanışlı olan şişeleri rahat şekilde tüketebilirsiniz. Uludağ, Madran, Gökçeağaç ve Akçaağaç kaynaklarından çıkan sular steril ortamlarda şişelenerek sizlere kadar ulaştırılmaktadır. Yüksek kalite anlayışı ile yapılan üretimler müşteri memnuniyeti düşünülerek gerçekleştirilmektedir. Sağlıklı pek şişelere doldurulan suları keyifle tüketebilirsiniz. İnsan sağlığı için günlük olarak belli miktarda tüketilmesi tavsiye edilen suyun sağlıklı ve lezzetli seçeneklerine sahip olabilirsiniz. Paketli halde altı adet suyu bir arada sayın alabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Dogal kaynak suyu

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin,temiz,kuru ve kokusuz ortamda günesten koruyarak saklayiniz.

Süzme Ağırlık
9000

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Pinar Su Ve Içecek San.Ve Tic.A.S.

İşletme Kayıt No
TC Sakarya Valiligi

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Klorur (mg) 1
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız