Polar Battaniye Tek Kişilik 160X200 cm Bordo #30305073 | CarrefourSA
Marka: TRUEONE

Polar Battaniye Tek Kişilik 160X200 cm Bordo

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Polar Battaniye Tek Kişilik 160X200 cm Bordo

Trueone Tek Kişilik Bordo Polar Battaniye, ev dekorasyonunda koyu tonları tercih edenlerin en sevdiği ürünlerden! Siz de yumuşacık dokusuyla bedeni bulutların üzerinde bir seyahate davet eden Trueone Tek Kişilik Bordo Polar Battaniye'yi hemen sepetinize ekleyerek kendinizi şımartabilirsiniz!

Trueone Tek Kişilik Bordo Polar Battaniye, 160x200 santimetre boyutlarında. İdeal kalınlığı ve geniş tasarımı ile sizi kusursuz bir şekilde sarıp sarmalayan Trueone Tek Kişilik Bordo Polar Battaniye, teni okşayan kumaşıyla kendinizi her an konforlu hissetmenizi sağlar. Sade ve şık tasarımı ile üzerinize örtmediğiniz zamanlarda koltuk şalı olarak da kullanabileceğiniz Trueone Tek Kişilik Bordo Polar Battaniye, düşük ısıda yıkanarak temizlenebilir. Trueone Tek Kişilik Bordo Polar Battaniye; evde, bahçede, balkonda ve tüm açık hava aktivitelerinde sizi sıcak tutmaya hazır!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız