Polonez Acılı Kangal Sucuk #30168085 | CarrefourSA
Marka: POLONEZ

Polonez Acılı Kangal Sucuk

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,90 TL

Polonez Acılı Kangal Sucuk

Et- şarküteri- balık reyonunda en çok aranan ürünlerden biri olan sucuklar Polonez sucuk kalitesiyle kahvaltılarınıza geliyor. Sucuklar işlenmiş gıdaların en çok tercih edilen türleridir. Bu gıdaları satın alırken marka ve kaliteye dikkat edilmelidir. Polonez sucuk işlenmiş gıda ve şarküteri alanında sektöründe öncü bir marka olarak en kaliteli sucukları üreterek sizleri kalite ile buluşturuyor. Kahvaltılarınızın vazgeçilmezi olacak bu harika ürünleri denemek için işe Polonez acılı kangal sucuk ürününden başlayabilirsiniz. İster kahvaltılarda tüketin dilerseniz hafta sonu keyfinizi mangalla tamamlayın. Polonez sucuk lezzeti her iki şekilde de damak tadınıza hizmet edecek.

Polonez acılı kangal sucuk daha önce denemeyenler için şarküteri reyonumuzda yerini almıştır. Bu reyonu ziyaret ederek markanın en kaliteli sucuk çeşitlerine ulaşabilirsiniz. Protein deposu olan etin işlenerek geldiği en lezzetli hâlini tadabilmek için sizler de reyonumuzdan alışverişe başlayabilirsiniz. Sağlıklı ve dengeli beslenmek adına siz de bir adım atarak bu farklı lezzeti deneyebilirsiniz. Yüzde yüz doğal et ve katkısız sağlıklı bir ürün arayışında olanlar için hazırlanan sektörün bir numarası Polonez ürünleri sizleri bekliyor.

İçindekiler Bilgisi
Dana eti ve yağı, tuz, baharat karışımı,sarımsak, stabilizör (sodyum polifosfat), antioksidan (askorbik asit), koruyucu madde( sodyum nitrit)

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
0-4' C ARASINDAKI SICAKLIKLARDA (BUZDOLABINDA) MUHAFAZA EDINIZ.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Trakya Et ve Süt Ürünleri San. Tic. A.Ş. Kaleiçi Mah. Kızılca Sok. No.:13/A Çatalca/İstanbul

İşletme Kayıt No
TR 34-0061

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 379 19
Enerji (kj) 1567 19
Yağ (g) 35 50
Doymuş Yağ(g) 20 100
Karbonhidrat (g) 2 1
Protein (g) 14 28
Tuz(g) 2 33
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız