Pril Bulaşık Makinesi Deterjanı Tuz 2 Kg #30092276 | CarrefourSA
Marka: PRIL

Pril Bulaşık Makinesi Deterjanı Tuz 2 Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
60,90 TL 42,63 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
  • Pril Tuz, bulaşık makinenizde oluşan kirece karşı beş etkili formüle sahiptir.
  • Pril Tuz, içeriğinde yüksek kaliteli saf tuz bulundurur.
  • Yüksek sertlikteki şehir suyunu bile ideal yumuşaklığa getirmeye ve bulaşık makinenizde oluşabilecek kireç ve bozulmaları önlemeye yardımcı olur.
  • Bulaşık makinenizin tuz bölmesini Pril Tuz ile doldurduktan sonra kapağını sıkıca kapatın. Tuzu doldururken hazneden dışarı tuz taşması durumunda taşan kısmı ıslak bezle silin veya bol su ile akıtın.                                               
  • Geliştirilmiş içeriği sayesinde bulaşık makinenizin ömrünü uzatmaya yardımcı olur.

 

Pril yardımcı ürünler ailesinden Pril Tuz’u deneyin! Şehir suyu kireçlidir ve bulaşık makineniz su sertliği nedeniyle hasar görebilir. Kireçle sertleşen su, bulaşık makinenizin içindeki borulara ve filtrelere zarar verebilir. Bu nedenle, tuz kullanarak suyun sertliğini azaltabilirsiniz. Pril Tuz, kirece karşı beş etkili formülü sayesinde bulaşık makinenizde oluşabilecek bozulmaları önlemeye ve bulaşık makinenizin ömrünü uzatmaya yardımcı olur.

Bulaşık makinenizin tuz bölmesini Pril Tuz ile doldurduktan sonra kapağını sıkıca kapatın. Tuzu doldururken hazneden dışarı tuz taşması durumunda taşan kısmı ıslak bezle silin veya bol su ile akıtın. Bulaşık makinenizi korumak için düzenli olarak Pril Tuz kullanmayı unutmayın.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız