Pringles Peynir 165 Gr #30091827 | CarrefourSA
Marka: PRINGLES

Pringles Peynir 165 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pringles Peynir Soğan Aromalı Cips 165 G

Yemek malzemelerinin enfes atıştırmalıklarından biri olan Pringles peynir soğan aromalı cips 165 g sizleri, sevdiklerinizle bir araya geldiğinizde yahut canınız bir şeyler çektiğinde ne yesek diye düşündürmeyecek. Sinema keyfinizi daha keyifli hale getiren bu ürün sizleri, çıtır, çıtır oluşu ile ayrı, peynir ile soğanın muhteşem birlikteliğini en lezzetli hali ile tadımlarınıza sunduğu için ayrı keyiflendirecek. Cips severlerin tercihlerinde ilk sırada yerini alan bu ürün kolayca açılabilen kapağı ve kutu tasarımı ile sizleri kırılma yahut dağılma gibi sorunlar ile de baş başa bırakmayacak. Öyle ki tasarımı rahat kullanımını da beraberinde getirirken yemeye ara verdiğiniz noktada kolayca kaldırıp muhafaza etmenizi ve ürünü son kullanım tarihine dek saklayabilmenizi de mümkün kılacak. O halde Pringles öncülüğünde karşınıza çıkan bu ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabileceğinizi bilmelisiniz.

Patates cipsi bölümünden kolaylıkla erişebileceğiniz Pringles peynir soğan aromalı cips 165 g için kuru ve serin alanlarda saklanması tavsiye edilmektedir. İster film esnasında ister sohbet eşliğinde isterseniz de yolculuk sırasında bu ürünün lezzetinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca bu ürünü kendi hazırlayacağınız soslarla da tüketebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Kurutulmuş patates bitkisel sıvı yağ ayçiçek mısır) pirinç unu buğday nişaştası mısır unu peynir ve soğan çeşnisi (%5,5) (soğan tozu %1,7 dekstroz peynir tozu( %0,6 ) laktoz aroma artırıcılar mono sodyum glutamat,disodyumguanilat, disodyuminosinat) laktik asit sitrik asit soğan aroma vericiler (%0,1) emülgator : yağ sitlerinin mono ve digliseridleri maltodekstrin tuz renklendirici (annatto)

Alerjen Bileşenler
Süt ve süt ürünleri,gluten

Menşei Ülke
Belçika

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Süzme Ağırlık
165

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
DÜZEY TÜK.MAL.SAN. PAZ.VE TİC.A.Ş.

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 503 25
Enerji (kj) 2106 25
Yağ (g) 31 44
Doymuş Yağ(g) 3.4 17
Karbonhidrat (g) 52 20
Şekerler (g) 2.8 3
Lif(g) 2.6 10
Protein (g) 3.8 8
Tuz(g) 1.8 30
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız