Pedigree Denta Stix Medium Ödül Maması #30094251 | CarrefourSA
Marka: PEDIGREE

Pedigree Denta Stix Medium Ödül Maması

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
79,90 TL 59,93 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Pedigree Ödül Denta Stix Medium 180

Petshop reyonunda köpek ve diğer hayvan gıdaları bulunmaktadır. Pedigree ödül Denta stix Medium 180 de bu reyonda yer alan ürünlerdendir. Evde hayvan beslemek ve özellikle köpeklerin bakımı son derece zordur. Köpekler hareketli hayvanlardır. Doğaya ihtiyaç duyarlar. Evde beslerken de onların dışarıya gereksinim duyması engellenecek şekilde iyi bakılmalıdır. Günlük temizlik ve gıda ihtiyaçları yeterince iyi bilinmelidir. Öğün atlanmamalı ki köpekleriniz aç kalmasın. Evde köpek beslemek sorumluluk gerektirdiğinden ihtiyaçlarını çok iyi bilmeniz gerekir. Köpekler sadece öğünlerle yetinmez. Aynı zamanda ödül mamalarına da ihtiyaç duyarlar. Stix ödül ürünleri de ekstra verilen gıdalar arasında yer alır. CarrefourSA reyonlarında yer alan ödül destek ürünlerini mağazamıza uğrayarak satın alabilirsiniz.

Köpek reyonuna uğrayarak köpek ödül mamalarını bulabilirsiniz. Pedigree ödül Denta stix Medium 180 de burada yer alan bir destek gıdasıdır. İçerisinde et ürünleri ve yararlı vitaminler bulunur. Köpeğinizin kemik ve kas gelişimini destekleyen içerikler bu üründe yer alır. Onu günün farklı saatlerinde ödüllendirmek için bu vitamin deposu ve mineral zengini ödül yiyeceğini satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız